Modulair Bouwen Waalwijk

Modulair bouwen is innovatief bouwen

Dit project omvat vier moderne gebouwen die samen een prachtige gemeenschap van 100 woonunits vormen. Wat dit project zo bijzonder maakt, is de modulaire constructie die snelheid, duurzaamheid en comfort biedt.

Onze innovatieve aanpak omvat een modulaire constructie bestaande uit een stevige stalen basis, betonnen vloeren voor stabiliteit en hoogwaardige sandwich gevelbekleding voor een eigentijdse uitstraling. Deze constructie garandeert niet alleen een snellere bouwtijd, maar biedt ook duurzaamheid en een moderne esthetiek.

De woonunits zijn uitgerust met geavanceerde technische installaties die zorgen voor een comfortabel en energiezuinig leefklimaat. Daarnaast maken de geïntegreerde zonnepanelen op de daken gebruik van hernieuwbare energie, waardoor we een stap dichter bij een groenere toekomst komen terwijl we de energiekosten voor de gebruikers verlagen.

Effectieve tijdsplanning

Maar het project omvat meer dan alleen gebouwen. We besteden ook aandacht aan het grondwerk en de terreininrichting om een aantrekkelijke en functionele omgeving te creëren waarin onze bewoners kunnen floreren.

Wat dit project nog verder opmerkelijk maakt, is de efficiënte tijdsplanning. Met een ontwerptijd van slechts 6 weken en een bouwtijd van 4 maanden hebben we Modulair Wonen Waalwijk snel van concept naar realiteit gebracht. De woonunits zijn uitgerust met geavanceerde technische installaties die zorgen voor een comfortabel en energiezuinig leefklimaat. Daarnaast maken de geïntegreerde zonnepanelen op de daken gebruik van hernieuwbare energie, waardoor we een stap dichter bij een groenere toekomst komen terwijl we de energiekosten voor de gebruikers verlagen.

Project Details
Contact Opnemen