Modulair Bouwen

Modulaire woningen met als doel: een levenslange levensduur. Circulaire woonoplossingen zijn noodzakelijk en onmisbaar voor toekomstige bouwprojecten.

Wat is modulair bouwen?

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij een gebouw wordt opgebouwd uit verschillende modules of bouweenheden die in onze fabriek worden geproduceerd en vervolgens op de bouwplaats worden geassembleerd. Deze modules kunnen variëren in grootte en functie, maar worden meestal ontworpen om samen te passen en een compleet modulair gebouw te vormen.

De voordelen van modulair bouwen

Sneller bouwen

Omdat de modules al in de fabriek zijn geproduceerd, kan de bouwtijd op de locatie aanzienlijk worden verkort. Dit leidt tot kostenbesparingen en snelle oplveringen.

Duurzaam bouwen

Modulair bouwen kan duurzamer zijn omdat het vaak resulteert in minder afval op de bouwplaats en mogelijk hergebruik van modules voor toekomstige projecten.

Flexibel bouwen

Onze modulaire gebouwen zijn vaak gemakkelijker aan te passen of uit te breiden dan traditioneel gebouwde structuren. Dit maakt ze geschikt voor diverse toepassingen.

Kwaliteitscontrole

Omdat de modules in onze gecontroleerde fabrieksomgeving worden gebouwd, is er meestal een hogere mate van kwaliteitscontrole en consistentie in de constructie.

Het modulaire bouwsysteem

Ons product is een revolutionair concept dat voldoet aan zowel het Bouwbesluit als de SNF-normering. Met trots presenteren wij een modulair bouwsysteem dat flexibiliteit, duurzaamheid en functionaliteit combineert. Of het nu gaat om huisvesting, kantoren, scholen of andere gebouwen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw wensen voldoen.

Modulair Bouwen

Fundament

Het fundament van ons product is een stalen frame dat zorgt voor de ultieme stabiliteit en structurele integriteit. Daarbovenop ligt een solide betonnen vloer, die zorgt voor een stevige en duurzame basis. De gevelbekleding is volledig aanpasbaar naar uw persoonlijke voorkeur, waardoor uw gebouw een unieke uitstraling krijgt die past bij uw merk of stijl.

Modulair Bouwen

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw begrijpen we het belang van een efficiënt en veilig elektrisch systeem. Daarom bieden wij een plug & play elektrasysteem volgens de normen van NEN 1010. Met dit systeem kunt u gemakkelijk elektrische apparaten aansluiten en uw ruimte naar wens indelen zonder ingewikkelde bekabeling.

Modulair Bouwen

Flexibiliteit

Dankzij onze flexibele wandindeling kunt u de ruimte volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Of u nu open ruimtes nodig heeft voor een kantooromgeving of afzonderlijke kamers voor woningen, wij maken het mogelijk. Onze modulaire bouwelementen stellen u in staat om de grootte van de ruimte aan te passen en te variëren, waardoor u de vrijheid heeft om uw droomontwerp te realiseren.

Daarnaast voorzien wij in alle sanitatievoorzieningen en een volledig uitgeruste keuken. Elke woning heeft een eigen groepenkast, zodat de elektriciteit optimaal verdeeld wordt. Bovendien garanderen we warmwatervoorziening en wifi-connectiviteit in elke woning, waardoor bewoners kunnen genieten van comfort en moderne gemakken.

Modulair Bouwen

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom installeren wij ook een brandmeldsysteem in elke unit. Op die manier zorgen we ervoor dat uw gebouw voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en dat de bewoners zich veilig voelen.

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw gaan we verder dan alleen de basisfunctionaliteit. We bieden ook uitbreidingsmogelijkheden, zoals trappen, liften en bordessen, om ervoor te zorgen dat uw gebouw aan al uw behoeften voldoet, zelfs bij groei of veranderingen in de toekomst.

Modulair Bouwen

Contact

Met ons modulaire bouwsysteem bieden we u de mogelijkheid om snel en efficiënt hoogwaardige gebouwen te realiseren die aan alle vereisten voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken en samen een oplossing op maat te creëren. Van den Nagel Modulaire Bouw – uw partner voor innovatieve en flexibele bouwoplossingen

Modulair Bouwen
Brochure aanvragen

Onze modulair bouwen brochure ontvangen?

Marktsegmenten

Als overheidsinstantie bent u verantwoordelijk voor het creëren van geschikte huisvesting voor verschillende doelgroepen binnen uw gemeente of regio. Bij Van den Nagel begrijpen we de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij het realiseren van betaalbare en kwalitatieve woonruimte. Onze modulaire bouwsystemen bieden snelle en efficiënte oplossingen die voldoen aan de geldende bouwvoorschriften. We werken nauw met u samen om aan uw specifieke behoeften en budgetten te voldoen.​

Voor arbeidsmigranten is het vinden van geschikte en betaalbare huisvesting vaak een uitdaging. Bij Van den Nagel begrijpen we het belang van veilige en comfortabele woonruimte voor werknemers uit andere landen. Onze modulaire woningen bieden een snelle en kosteneffectieve oplossing die aan alle behoeften voldoet. We kunnen huisvesting op maat leveren, rekening houdend met de specifieke vereisten en capaciteit.​

Als het gaat om studentenhuisvesting, begrijpen we dat er vaak grote aantallen woningen nodig zijn op korte termijn. Met onze modulaire bouwmethoden kunnen we snel en efficiënt studentenwoningen creëren die voldoen aan alle vereisten op het gebied van comfort, duurzaamheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om een tijdelijke studentencampus of permanente studenten accommodatie, Van den Nagel biedt oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.​

Als investeerder wilt u rendabele projecten realiseren met minimale risico’s. Modulaire bouw biedt uitstekende mogelijkheden voor snelle bouwtijden en kostenbeheersing. Van den Nagel is uw betrouwbare partner in modulaire bouwprojecten. We bieden flexibele ontwerpen, hoogwaardige materialen en grondige projectbeheersing om ervoor te zorgen dat uw investering optimaal rendeert.​

Voor statushouders is het vinden van geschikte huisvesting een belangrijke stap in het opbouwen van een nieuw leven in Nederland. Van den Nagel Modulaire Bouw is er om te helpen bij deze overgang. Onze modulaire woningen bieden een snelle en duurzame oplossing voor het bieden van comfortabele en betaalbare huisvesting aan statushouders. We begrijpen de gevoeligheid van deze situatie en zorgen voor een respectvolle en integratieve aanpak.​

Scholen hebben vaak behoefte aan extra ruimte voor klaslokalen, administratiegebouwen of sportfaciliteiten. Van den Nagel Modulaire Bouw begrijpt het belang van functionele en inspirerende leeromgevingen. Onze modulaire constructies bieden flexibiliteit en snelle uitvoering, waardoor scholen hun ruimtebehoeften kunnen vervullen binnen strakke deadlines. We werken samen met scholen om op maat gemaakte ontwerpen te leveren die voldoen aan de vereisten van het onderwijs en bijdragen aan een optimale leeromgeving.​