Over ons

Modulaire woningen met als doel: een levenslange levensduur. Circulaire woonoplossingen zijn noodzakelijk en onmisbaar voor toekomstige bouwprojecten.

Modulair Bouwen Zeewolde
Video afspelen over Modulair Bouwen Zeewolde

Over Van den Nagel Modulaire Bouw

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw geloven wij in duurzaam bouwen en zoeken wij altijd naar innovatieve oplossingen om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en meest efficiënte bouwmethoden.

In onze energie neutrale fabriek in Barneveld worden de modulaire units geproduceerd zodat ze op de bouwplaats als een compleet gebouw tot stand komen. Modulair bouwen doen wij volgens onze drie kernwaarden:

Werk samen

Denk duurzaam

Bij Van den Nagel Modulair Bouw streven we naar duurzaamheid in elke fase van ons proces. Onze producten, zoals energie neutrale gebouwen, zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. Zonnepanelen, warmtepompen en energieopslag zorgen ervoor dat onze gebouwen zelfvoorzienend zijn.

Ook onze bedrijfsvoering is gericht op duurzaamheid. We werken volledig digitaal, waardoor we minder papier verbruiken en minder mensen nodig hebben. Bovendien produceren we onze gebouwen in de fabriek, waardoor we de stikstofuitstoot op de bouwplaats minimaliseren. Onze vaste processen zorgen ervoor dat we milieuvervuiling en kosten door fouten tot een minimum beperken.​

+ Units gebouwd
0
+ M² gebouwd
0
Projecten afgerond
0 +
Van den Nagel Modulaire Bouw

Bouw modulair

We helpen je graag verder!

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw project tot een succes kunnen maken.​