Modulair Bouwen Zeewolde

Modulair bouwen is slim bouwen

Dit gerealiseerde project omvat drie eigentijdse gebouwen die gezamenlijk een prachtige gemeenschap van 90 woonunits vormen. Onze innovatieve modulaire constructie is het kloppende hart van dit project, waar snelheid, duurzaamheid en comfort samenkomen.

Bij project Zeewolde draait alles om slim bouwen. Onze vooruitstrevende aanpak omvat een modulaire constructie op basis van solide staal, ondersteund door betonnen vloeren voor stabiliteit en afgewerkt met hoogwaardige sandwich gevelbekleding voor een eigentijdse uitstraling. Dit betekent niet alleen een snelle bouwtijd, maar ook duurzaamheid en een moderne esthetiek.

Duurzaam en efficiënt

Duurzaamheid en efficiëntie zijn onze kernwaarden Onze woonunits zijn voorzien van geavanceerde technische installaties die zorgen voor een comfortabel en energiezuinig leefklimaat. Bovendien hechten we veel belang aan het grondwerk en de terreininrichting, om een omgeving te creëren waarin onze gebruikers kunnen floreren.

Een opvallend kenmerk van dit project is de snelle doorlooptijd. Met slechts 6 weken ontwerptijd en 4 maanden bouwtijd hebben we “Modulair Beleven Zeewolde” snel van concept naar realiteit gebracht.