Modulair Bouwen Hierden

Vooruitstrevende modulaire constructie

Een project gelegen in de bosrijke omgeving van Hierden. Dit unieke project omvat 28 charmante bungalows, die samen een bloeiende gemeenschap van 56 wooneenheden vormen. Onze vooruitstrevende modulaire constructie staat centraal in dit project en combineert snelheid, duurzaamheid en comfort op harmonieuze wijze.

“Modulaire Bungalows Hierden” is gebouwd met slim en efficiënt bouwen in gedachten. Onze innovatieve benadering omvat een modulaire constructie op basis van een solide stalen frame, ondersteund door duurzame betonvloeren en afgewerkt met hoogwaardige sandwich gevelbekleding die een eigentijdse uitstraling geeft. Hierdoor bereiken we niet alleen een verkorte bouwtijd, maar creëren we ook een duurzaam en esthetisch geheel dat naadloos opgaat in de omgeving.

Duurzaamheid en moderne technologie vormen de kern van het project. Onze bungalows zijn voorzien van technische installaties die zorgen voor een comfortabel en energiezuinig woonklimaat. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het grondwerk en de terreininrichting, waardoor een uitnodigende omgeving ontstaat waar gebruikers kunnen genieten van rust en welzijn.

Een opmerkelijke eigenschap van dit project is de doordachte planning. Met slechts 4 weken ontwerptijd en 5 maanden bouwtijd hebben we het project snel van concept naar realiteit gebracht.

Modulair bouwen Hierden