Over ons

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw geloven wij in duurzaam bouwen en zoeken wij altijd naar innovatieve oplossingen om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en meest efficiënte bouwmethoden. Wij werken met voorgefabriceerde modules die in de fabriek worden geproduceerd en op locatie worden samengevoegd tot complete gebouwen.

Werk samen

Samen bouwen we aan een betere toekomst, waarin duurzaamheid centraal staat. We geloven dat het bundelen van onze expertise, ideeën en energie leidt tot innovatieve oplossingen.

Denk duurzaam

Duurzaamheid is de kern van ons bedrijf. Wij hechten veel waarde aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het creëren van een positieve impact op het milieu.

Bouw modulair

Met onze expertise en ervaring in deze innovatieve bouwmethode, bieden we flexibele en efficiënte oplossingen voor verschillende projecten.

Denk duurzaam

Bij Van den Nagel Modulair Bouw streven we naar duurzaamheid in elke fase van ons proces. Onze producten, zoals energieneutrale gebouwen, zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. Zonnepanelen, warmtepompen en energieopslag zorgen ervoor dat onze gebouwen zelfvoorzienend zijn.​

Ook onze bedrijfsvoering is gericht op duurzaamheid. We werken volledig digitaal, waardoor we minder papier verbruiken en minder mensen nodig hebben. Bovendien produceren we onze gebouwen in de fabriek, waardoor we de stikstofuitstoot op de bouwplaats minimaliseren. Onze vaste processen zorgen ervoor dat we milieuvervuiling en kosten door fouten tot een minimum beperken.​

Modulair Bouwen - Zeewolde

Bouw Modulair

Hover onderstaande afbeeldingen om ons modulaire bouwproces te bekijken!

Importeren

Onze modulaire gebouwen hebben hun oorsprong in Barneveld, Nederland, met de import van stalen profielen uit heel Europa. Dankzij sterke leveranciersrelaties waarborgen Wij de kwaliteit en houden Wij de conditie van alle materialen zoals staal, glas en beton nauwlettend in de gaten.

Staalverwerking

Wij snijden geïmporteerd staal op maat volgens specificaties, zandstralen het volgens SA 2.5-norm om roest te verwijderen, lassen stalen profielen tot skeletframes, brengen een beschermende primer aan, en voegen stalen roosters toe aan de vloerframes voor betonnen funderingen.

Fundering

Na de bewerking van de stalen frames worden ze naar onze naastgelegen betonfabriek gebracht. Daar worden vloerframes op mallen geplaatst en met speciaal beton gegoten. De bekisting kan al na één dag worden verwijderd.

Assemblage

Na het afronden van het skelet worden ze naar een nabijgelegen productiehal gebracht voor interieurafwerking. Langs een productielijn ondergaan ze diverse stappen, inclusief isolatie, sanitaire voorzieningen en elektrische installatie, voordat ze bij de laadperrons eindigen.

Installatie

Eenvoudige installatie is essentieel voor modulaire units, het is belangrijk dat de installatiefase van het project zo min mogelijk arbeid en tijd vereist. De units worden aan elkaar bevestigd op de hoeken. Dit betekent dat ze op elkaar gestapeld kunnen worden en naast elkaar kunnen worden geplaatst.

Voltooiing

Traditionele woningbouw kent vaak een lange periode tussen voltooiing en bewoonbaarheid. Onze modulaire aanpak verkort deze tijd aanzienlijk. Na aansluiting van stroom en water volgt alleen nog schoonmaak en meubilairplaatsing.

Brochure aanvragen

Onze modulair bouwen brochure ontvangen?

Contact opnemen

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw geloven we in het leveren van maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw project tot een succes kunnen maken.​