Modulair Bouwen Zeewolde

Locatie

Zeewolde

Opdrachtgever

H.A.M. Nederland BV

Scope

90 woningen, 6.200 m2

Periode

Q2 2022

Marktsegment

Arbeidsmigranten

Dit gerealiseerde project omvat drie eigentijdse gebouwen die gezamenlijk een prachtige gemeenschap van 90 woonunits vormen. Onze innovatieve modulaire constructie is het kloppende hart van dit project, waar snelheid, duurzaamheid en comfort samenkomen.

Modulair bouwen
Modulair Bouwen

Modulair bouwen is slim bouwen

Bij project Zeewolde draait alles om slim bouwen. Onze vooruitstrevende aanpak omvat een modulaire constructie op basis van solide staal, ondersteund door betonnen vloeren voor stabiliteit en afgewerkt met hoogwaardige sandwich gevelbekleding voor een eigentijdse uitstraling. Dit betekent niet alleen een snelle bouwtijd, maar ook duurzaamheid en een moderne esthetiek.

Modulair Bouwen Zeewolde
Van den Nagel Modulaire Bouw

Duurzaam en efficiënt

Duurzaamheid en efficiëntie zijn onze kernwaarden Onze woonunits zijn voorzien van geavanceerde technische installaties die zorgen voor een comfortabel en energiezuinig leefklimaat. Bovendien hechten we veel belang aan het grondwerk en de terreininrichting, om een omgeving te creëren waarin onze gebruikers kunnen floreren.

Een opvallend kenmerk van dit project is de snelle doorlooptijd. Met slechts 6 weken ontwerptijd en 4 maanden bouwtijd hebben we “Modulair Beleven Zeewolde” snel van concept naar realiteit gebracht.

Van den Nagel Modulaire Bouw
Modulair Bouwen Zeewolde

Contact opnemen

En streven er naar om binnen een werkdag te reageren! Voor vragen of aanvragen met hoge prioriteit zijn wij bereikbaar per telefoon.