Wat is Modulair Bouwen?

Bij modulair bouwen ontstaat een gebouw door modules in de fabriek te maken en ze daarna op de bouwplaats samen te voegen tot een volledig gebouw. Deze modules passen doorgaans naadloos samen.

Bij van den Nagel Modulaire Bouw hebben we een modulaire, permanente oplossing ontwikkeld.

Inhoud

Wat is modulair bouwen?

Modulair bouwen is een innovatieve bouwtechniek die de traditionele bouwmethoden transformeert. Bij modulair bouwen wordt een gebouw opgebouwd uit verschillende modules of bouweenheden die eerst in onze fabriek worden geproduceerd en vervolgens op de bouwplaats worden geassembleerd. Deze modules kunnen variëren in grootte, functie en ontwerp, maar ze zijn ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten. 

Modulair Bouwen

Waarom modulair bouwen?

Modulair bouwen biedt diverse voordelen, waaronder:

Snelheid

Kortere bouwtijd in de fabriek resulteert in snellere oplevering op locatie, wat kostenbesparingen oplevert.

Duurzaamheid

Minder afval op de bouwplaats en mogelijk hergebruik maken modulair bouwen milieuvriendelijk..

Flexibiliteit

Onze modulaire gebouwen zijn aanpasbaar en uitbreid baar, geschikt voor diverse toepassingen.

Onze modulaire bouwmethode

Fundament

De kern van ons product bestaat uit een sterk stalen frame voor maximale stabiliteit en structurele integriteit. Hierboven bevindt zich een solide betonnen vloer voor duurzaamheid en stevigheid. De gevelbekleding is volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke smaak of keuze.

Elektronica

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw begrijpen we het belang van een efficiënt en veilig elektrisch systeem. Daarom bieden wij een plug & play elektrasysteem dat voldoet aan de NEN 1010-normen. Met dit systeem kunt u elektrische apparaten eenvoudig aansluiten en uw ruimte naar wens indelen zonder complexe bedrading.

Flexibiliteit

Dankzij onze flexibele wandindeling kunt u de ruimte volledig naar wens aanpassen, of u nu open ruimtes nodig heeft voor een kantooromgeving of afzonderlijke kamers voor woningen. We bieden ook alle nodige sanitaire voorzieningen, een volledig uitgeruste keuken en optimale elektriciteitsverdeling met eigen groepenkasten. Bovendien zorgen we voor warmwatervoorziening en wifi-connectiviteit in elke woning.

Veiligheid

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, daarom installeren wij in elke unit een brandmeldsysteem. Op deze manier waarborgen we dat uw gebouw voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en dat bewoners zich veilig voelen.

Bij Van den Nagel Modulaire Bouw gaan we verder dan alleen de basisfunctionaliteit. We bieden ook uitbreidingsmogelijkheden, zoals trappen, liften en bordessen, zodat uw gebouw aan al uw behoeften voldoet, zelfs als er in de toekomst groei of veranderingen plaatsvinden.

Uw partner

Met ons modulaire bouwsysteem bieden we u de mogelijkheid om snel en efficiënt hoogwaardige gebouwen te realiseren die aan alle vereisten voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken en samen een oplossing op maat te creëren. Van den Nagel Modulaire Bouw – uw partner voor innovatieve en flexibele bouwoplossingen